categories

Werk & carrière

 

Lijkt het alsof je juist op je werk jezelf tegen komt?

De werkplek is voor ons allemaal een plaats waar we dag in dag uit geconfronteerd worden met onze mogelijkheden en onmogelijkheden. Je moet jezelf laten zien, presteren.

Maar wat als dit niet lukt?

  • Je ervaart onvoldaanheid, je energie loopt weg, onbevredigende gevoelens, stress-symptomen of sluimerende ziekteklachten.
  • Misschien haal je je doelen niet, ontbreekt je de passie of heb je vaak conflicten met collega's of leidinggevenden.
  • Heb je een leidinggevende functie, dan wordt je mogelijk verweten geen creativiteit te hebben of moeilijk te kunnen delegeren. In jouw functie zijn "zachte competenties" een vereiste: betrokkenheid en empathie tonen en echt luisteren. Maar diep van binnen lukt dat je niet.

Deze symptomen zijn belangrijke raadgevers. Beschouw ze als een wake up call.

Meer over symptomen

 

Door te praten met een coach kun je snel helder krijgen welke persoonlijke thema's er bij jou spelen. Zo voorkom je dat werk- en privéleven in een negatieve spiraal terecht komen.

 

 

Wat levert persoonlijke coaching op?

Je verkrijgt nieuwe zelfinzichten. Vaak kun je al na enkele sessies je symptomen of je situatie verklaren. Je leert om je oude overtuigingen, blokkades en projecties te herkennen. Zo kun je in je werk en carrière zijn wie je bent, en optimaal profiteren van jouw aanwezige talenten en kwaliteiten (die tot voor kort nog “verstopt” of “vergeten” waren).

Meer resultaten

 

 

Wat kan een deskundige coach voor mij betekenen?

Wanneer je wordt begeleid door een deskundige coach werk je aan een daadwerkelijke, blijvende verandering bij jezelf.

Analytische coaching baseert zich op de theorie en methodiek van de analytische psychologie, ontwikkeld door Carl G. Jung. Jaap de Vries is gecertificeerd analytisch coach. Hij begeleidt niet alleen, hij staat ook tot jouw dienst als klankbord, vertrouwenspersoon en creatief meedenker.

Meer over de werkwijze van Jaap de Vries

 

GroeneCoaching biedt...

 

GroeneCoaching biedt begeleiding aan mensen die constructieve stappen willen zetten in hun persoonlijke ontwikkelingsproces.

 

Coaching kan bij ons op twee niveaus:

 

  • Analytische coaching is een begeleidingsvorm die concrete stappen aanreikt om meer voldoening en balans te vinden in leven en werk.

Meer over Analytische coaching

  • Analytische therapie is een vorm van begeleiding waarbij je een diepgaand bewustwordingsproces doormaakt met als resultaat een duurzame, positieve levensinstelling en een grote vrijheid.

Meer over Analytische therapie

 

 

Welke coachingvorm is geschikt voor mij?

Welke coachingvorm het meest geschikt is hangt af van je achtergrond en huidige persoonlijke situatie. Tijdens het kennismakingsgesprek zal Jaap een aanbeveling doen.

Meer over de kennismaking en intakeWil je meer weten of een persoonlijk gesprek?

Neem contact op.

Werk & Carrière

 

Alle belangrijkste mogelijkheden en wetenswaardigheden op een rij. Lees verder!

 

  • Loopbaancoaching

Ontdek jouw verborgen talenten en kwaliteiten

  

 

 

In de natuur

Buiten, in de natuur, is de perfecte plek om te reflecteren en écht los te komen van de dagelijkse beslommeringen.


Naast de reguliere coachingsessies, of in plaats daarvan, kun je kiezen voor Coaching in de natuur waarbij we een wandeling maken.

 

 

 

 

Coaching in het atelier

De reguliere sessies vinden plaats in ons atelier. Vooral omdat dat praktisch is; we kunnen altijd naar een groot vel papier of een set potloden grijpen.

 

GroeneCoaching past regelmatig creatieve werkvormen toe, omdat ze dat wat moeilijk bespreekbaar is duidelijk zichtbaar maken.