categories

Vliegeren en coachen


Ervaar jij ook dat je niet zo goed kan signaleren of je moe bent? Of je iets wel of niet wilt? Kost het je moeite om naar je intuïtie te luisteren?

De  kans is groot dat je lichaam, je verstand en je gevoel niet meer met elkaar in contact staan.
Als je lichaam je iets probeert te zeggen, hoor je het misschien niet!

 

 

Zo krijg je balans

Als je in contact staat met je lichaamswijsheid, dan ga je met vertrouwen op je gevoel af.
Gevoelens, emoties en lichaamsensaties vormen dan de leidraad. Op basis van deze signalen maak je keuzes die echt bij jou passen en voor een betere levensbalans zorgen. Zo makkelijk is het!Geen contact met jezelf, hoe komt dat?

We leven in een tijd van snelheid, hectiek en automatisering, waarin we graag alles  beredeneren en analyseren. We “zitten” eigenlijk de hele tijd in ons hoofd.

Een te volle agenda, drukte en stress zorgen ervoor dat we makkelijk het contact met onszelf kwijtraken. Maar bijvoorbeeld ook de iPod, smartphone, computergames en uiteraard de computer waarop voortdurend nieuwe emails en updates binnenkomen, zorgen dat we nauwelijks een moment met onszelf doorbrengen.

Vliegeren


Vliegeren is niet iets dat je met je hoofd doet. Je doet het op je gevoel en met je hele lichaam. Ga je denken, dan stort de vlieger neer.


Even niet denken dus, maar lekker uitwaaien, de schone lucht inademen en spelen met de wind.


Al vliegerend is het makkelijker om vrijuit te praten. Over de dagelijkse beslommeringen, maar ook over de knelpunten net onder de oppervlakte. Of over de levensvragen die je bezighouden. De vlieger dient ook als metafoor in ons gesprek. Natuur, reflectie en bezinning komen hierbij samen.

 

Voor wie ?

Juist voor jonge en stoere mensen die weinig in contact staan met hun gevoel is Vliegeren en coachen effectief. In mijn coachingsprogramma's en trainingen is keer op keer gebleken dat praten over wezenlijke onderwerpen beter gaat bij een lichamelijke activiteit én in de natuur.


Wil je meer weten over vliegeren en begeleiding in de natuur, neem contact met mij op.

 

 

 

 

 

 

Wij beschikken over professionele

vliegers in verschillende maten.

Van kleine eenvoudig bestuurbare

vliegertjes tot tweelijns- en vierlijnsmatrassen.

 

 

Geef je over aan de kracht van de elementen

en... ervaar welke opluchting dit geeft.

 

Steeds opnieuw een bijzondere ervaring!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FONDS

PSYCHISCHE

GEZONDHEID

 

Bijna twee derde van de Nederlandse vrouwen en meer dan de helft van de mannen geeft aan dat de natuur ingaan depressieve klachten verlicht.

 

Dit blijkt uit onderzoek van Fonds Psychische Gezondheid onder 1.026 respondenten.