categories

Teambuilding en Teamcoaching

 

Teamcoaching op maat

Ieder bedrijf is anders. Strategie, missie en visie kunnen wezenlijk verschillen. Positioneringvragen, beleidsvragen, taakherschikking, samenwerking, kwaliteit- en veiligheidsbeleid of ethische problemen maken hier misschien onderdeel van uit.


Medewerkers van bedrijven en organisaties zijn vandaag de dag niet enkel uit op een goede salariële beloning voor hun werkzaamheden. Bovendien, de beloning valt overeen te stemmen. Hetzelfde geldt voor de competenties van de medewerker: als deze het vak niet voldoende beheert kan hij worden bijgeschoold.

 

 

Nieuwe waarden

Wat moeilijker te bereiken is zijn de zogenaamde nieuwe waarden die medewerkers en ondernemingen vandaag de dag nastreven. Steeds vaker streeft men naar vrijheid, duurzame relaties, zingeving en innerlijke wijsheid.

 

  • Hoe kun je deze factoren en plek geven, terwijl de bedrijfsdoelstellingen commercieël en organisationeel zijn?
  • Hoe kun je een team beter laten functioneren?
  • Hoe zorg je dat medewerkers zich op hun plek voelen?
  • Hoe kun je een gezond arbeidsklimaat creeëren in deze turbulente maatschappij?

Analytische coaching bij GroeneCoaching voor Teams

 

GroeneCoaching biedt deskundigheid in de vorm van Analytische teamcoaching. Trainingen zijn gericht op het bereiken van de door het management vastgestelde doelen. De diverse werkvormen waarmee het team aan de slag gaat zijn gericht op reflectie, (creatieve) interactie en fysieke activiteiten. Doordat de groepsleden uit hun comfort zone zijn gehaald is het effect nog verrassender.


Zowel bij in-company trainingen als de buitentrainingen in het Groene Hart weten we iedere medewerker individueel “te raken”.


Ieder bedrijf is anders. Daarom worden deze actieve groepstrainingen op maat samengesteld. Er wordt gebruik gemaakt van de outdoor- en trainingsfaciliteiten van GroeneHartslag.

 

Meer weten? Neem contact met ons op.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GroeneCoaching en GroeneHartslag onderscheiden zich van andere aanbieders van (in- en outdoor-) trainingen op het gebied van coaching door haar oriëntatie op de psychologie en de psychotherapeutische referentiekaders.

 

 

 

 

 

 

 

 

GroeneCoaching en GroeneHartslag helpt bedrijven en organisaties

met het zetten van de eerste stappen

richting bewust ondernemen.


 

 

 

 


Samen met uw mentaal en sociaal kapitaal

kunt u zingeving en bezieling stoppen in het bedrijf.
 

 

Dat is zinvol voor de strategie, maar

ook de dagelijkse gang van zaken

vaart er wel bij.

 

 

 

Lees verder als je meer wilt weten over zingeving en bewust ondernemen