categories

Wat doet GroeneCoaching?

 

GroeneCoaching biedt deskundige coaching aan iedereen die constructieve stappen wil zetten in zijn of haar persoonlijke ontwikkelingsproces.

 

Vrijuit praten over wat je bezighoudt is de enige manier om te leren over jezelf, je manier van denken en je drijfveren. Daarmee start het proces van persoonlijke groei. En of het nu gaat om je loopbaan, werk of privéleven, samen met Jaap de Vries ontdek je welke verbeteringen je hier en nu kunt aanbrengen in je situatie.

 

De begeleidingsmethode richt zich op het doorbreken van belemmerende overtuigingen en onbewuste (gedrags)patronen. Zo krijg je inzicht in je manier van denken en handelen. Een analytisch therapeutisch coach zegt je niet hoe je dingen zou moeten doen, maar helpt je inzicht te krijgen in waarom je doet zoals je doet.

 

Analytische coaching is veel meer dan alleen stressvermindering of iemand vooruit helpen met zijn of haar carrière. Het gaat erom dat je (weer) het beste uit jezelf gaat halen. Een inspirerend leven met zinvol werk en waardevolle relaties, waarin je beslissingen neemt waar je voor 100% achter staat. Je kunt al je energie weer gebruiken als een krachtige motor om je levensdoelen te realiseren.

 

Wat is Analytische Coaching

 

Analytische therapeutische coaching baseert zich op de theorie en methodiek van de analytische psychologie, ontwikkeld door Carl G. Jung.

 

Als gecertificeerd analytisch therapeutisch coach ondersteun ik, Jaap de Vries, jou in het begeleidingstraject.

Ik sta tot jouw dienst als creatieve meedenker, maar ook als klankbord en vertrouwenspersoon.

 

 

Coaching voor teams en organisaties

GroeneCoaching begeleidt ook succesvol  teams en organisaties. Nu we in economisch moeilijkere tijden verkeren, zijn vitaliteit en weerbaarheid essentieel. Onze actieve groepstrainingen vinden waar mogelijk plaats in de natuur. Door samen te werken aan motivaties, drijfveren, bewustwording en communicatie komt duurzame verandering op gang. Lees meer hierover op GroeneCoaching voor Teams


 

 

 

 

GroeneCoaching

is onderdeel van

GroeneHartslag

 

 

 

 

 

 

 

Onze waarden

Onze klanten en medewerkers zijn op de lange termijn de belangrijkste factor binnen de bedrijfsvoering. Daartoe heeft GroeneHartslag zeven kernwaarden opgesteld.

 

  • Vertrouwen
  • Waarde toevoegen en onze kennis delen
  • Deskundigheid en pragmatisme in onze benadering
  • Betrouwbaarheid en professionaliteit
  • Continue ontplooiing door te leren en te vernieuwen
  • Jezelf kunnen zijn en blijven
  • Ondernemerschap en dynamische groei in de organisatie


Lees meer over GroeneHartslag