categories

Consultancy


Wilt u management en medewerkers samen laten toewerken naar een sterkere organisatie, vitale medewerkers, gezonde werkrelaties en minder verzuim? Maar weet u niet hoe u de bal aan het rollen krijgt?


Bent u op zoek naar advies voor mensen bij hun terugkeer naar werk(en), maar weet u niet waar u moet beginnen?


Jaap de Vries staat voor u klaar als consultant. Een sparringpartner, spiegelaar en begeleider met wie u snel de stap kunt zetten naar duurzame ontwikkeling bij personeel en organisatie.

Jaap is sinds 2008 werkzaam als consultant, teamcoach en Analytisch therapeut bij bedrijven en organisaties. Werkend vanuit het Jungiaans gedachtegoed, biedt hij onder andere individuele coaching, empowermenttrainingen en re-integratieprogramma's.


De kracht van Jaap de Vries consultancy:

Aandacht voor het individu staat voorop.

Echte vooruitgang boeken lukt alleen met medewerkers die goed in hun vel zitten en hun talenten kunnen ontplooien.

 

Duurzaamheid.

Belangrijk is dat men de uitgezette koers blijft varen, ook bij veranderende omstandigheden (een reorganisatie bijvoorbeeld). Voor dergelijke duurzame resultaten is naast gedragsverandering ook een bewustwordingsproces nodig.

 

Invalshoek: Jungiaanse psychologie.

Hierbij zijn vertrouwen, authenticiteit en bewustwording (van denkpatronen, zienswijzen en ingesleten gewoontes) de belangrijkste pijlers.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Professioneel én ervaringsdeskundig.

 

Jaap heeft zowel een gedegen professionele alsook persoonlijke ervaring met bewustwordingsprocessen en veranderingsprocessen. Lees verder.