categories

Cliënt vertelt

Ik heb een aantal mensen gevraagd kort een stukje te schrijven over hun persoonlijke in-zichten, ontwikkelingen en ervaringen uit de periode waarin wij "samen op pad gingen".

 

Onderstaand een aantal referenties:

 

Tamara

Jaap de Vries heeft mij mijn struikelblokken laten zien, waardoor ik nu weet hoe ik daarmee om moet gaan en nu zekerder in het leven sta. Ik weet nu wat ik wil, maar ook zeker wat ik niet wil. Dank je daarvoor Jaap! Ik heb toen en nu nog steeds echt heel veel aan je coaching gehad.

 

Peter

Jaap heeft mij, door zijn technieken en inzichten aangaande het gevoelsleven, geholpen om de knoop in mijn gevoelsleven te ontwarren.

Deze benaderingswijze heeft op een effectieve manier het onverwerkte verdriet in mijn gevoelsleven, helpen zien en op een volwassen manier te verwerken.

 

Directeur (anonieme opdrachtgever)

Door mijn toegenomen zelfkennis weet ik het toekomstbeeld en de bedrijfsdoelstelling helder over te brengen. Dat biedt duidelijkheid voor mijn medewerkers.

 

Sonja:

Jaap, ik heb veel aan je hulp gehad en vond het ook gewoon erg leuk om met jou en op deze manier te werken. Ik vind nog steeds erg  bijzonder dat dat creatieve proces zo diep doorwerkt! Ik heb geleerd naar mezelf te kijken als mooi mens en tegelijkertijd heb ik ook de schaduwkanten die daarbij horen kunnen accepteren.

 

De gesprekken heb ik als een verrijking voor mezelf ervaren en ik zou iedereen gunnen om op deze prettige en eerlijke manier geholpen te worden.

 

Elwin: ‘Ik heb mijzelf opnieuw leren kennen’

‘Doordat ik de kern van mijzelf heb ontdekt, kan ik nu écht vanuit mijzelf communiceren. Ik heb een open houding gekregen, waardoor ik goed en oprecht met anderen en met mijzelf contact kan maken. Een ander belangrijk doel dat ik dankzij Jaap heb bereikt is het maken van keuzes. De persoonlijke coaching heeft ervoor gezorgd dat ik eindelijk besef wat ik wil, wat mijn doelstellingen in het leven zijn.

 

Eindelijk heb ik geleerd voor mijzelf te kiezen: ik durf assertief te zijn en tegelijkertijd hulp te vragen als ik die nodig heb.’

 

Erna:

Door GroeneCoaching (Jaap) heb ik mezelf leren ontdekken, ik weet nu wie ik ben en dat ik kan wat ik wil.

 

Jorien:

Door de cognitieve begeleidingstechnieken in de reguliere GGZ- gezondheidszorg kwam ik niet verder.

Door de aanpak/benadering van GroeneCoaching heb ik een verdiepingsslag kunnen maken in het proces waar ik al mee bezig was..... Juist, door samen met Jaap  meer op zoek te gaan naar de onbewuste kanten die in mij een grote rol hebben gespeeld.


Portfolio GroeneCoaching

 

Informeer uw afdeling Personeel & Organisatie, uw bedrijfsleider, collega's, familie of vrienden.

Klik om te downloaden:  Portfolio GroeneCoaching

 

 

 

 

 

 

 

Referentie opdrachtgever

 

Geachte heer de Vries,

 

Met uw bedrijf zijn wij eigenlijk op drie verschillende manieren in contact:

 

  • Individuele trajecten voor onze cliënten
  • Empowerment trainingen groepsgewijs
  • Team- uitje & building

 

Om het in één zin te benoem is lastig maar het komt neer op: een plezierig coachend contact met een groot oplossend vermogen waardoor de cliënten en wij weer sterker en bewuster in het leven staan en bewust zijn van ons handelen en het effect daarvan.


Wij zijn te allen tijde bereid een goede referentie te geven als het gaat om de kennis en kunde van GroeneHartslag en GroeneCoaching .

 

Vriendelijke groet,

 

Dhr. W. van Vredendaal

Jobcoach Gemeente Zuidplas

 

T   0180 - 330 300

E  W.vanVredendaal@zuidplas.nl

I   www.zuidplas.nl