categories

De analytisch coach

Als analytisch coach onderscheid ik mij van de “traditionele coach” doordat ik mijzelf verdiepende therapeutische vaardigheden eigen hebben gemaakt. Een coach, ik spreek liever van een begeleider of gids,  heeft er voor geleerd om specifiek met de onbewuste krachten te kunnen werken die in normale coachingsgesprekken niet aan bod komen.

 

Gesprekken vinden dus niet alleen meer oppervlakkig plaats maar desgewenst uitsluitend in de diepte, waarbij niet alleen het alledaagse wordt aangeraakt, maar juist de diepere lagen in het bewustzijn van de mens.

 

Als begeleider en gids werk ik bij analytische coaching voornamelijk vanuit het NU en ben supporter van jouw doel. Vanuit een integratieve visie; een holistisch mensbeeld, wordt je geholpen bij jouw wens om je doel te halen.

 

Analyse

Met deze coach+ vaardigheden ben ik in staat om samen met jou te analyseren of existentiële levensvragen, verwerkingsproblematiek, verliesbelevingen, innerlijke conflicten, relatie- en arbeidsproblematiek, gedachten- en gedragspatronen, samengevat als “oud zeer”, belemmerend werken om jouw doel te halen.

 

Uiteraard komen deze onderwerpen alleen aan de orde als je een of meerdere door jou gestelde doelen niet behaalt. De insteek wordt dan uiteraard een “hulpvraag”.

Lees meer over Analytische therapie

 

 

Deskundigheid

Naast bovenstaande deskundigheid heb ik een ruime werkervaring in het bedrijfsleven. Zowel in profit en non-profit organisaties en de dienstverlenende sector. Ik ben ondernemer met gecertificeerde ondernemersvaardigheden en heb een brede mensenkennis.

Lees meer over Jaap de Vries

 

 

Terug